Palle information

Viden om

En verden fyldt med paller

Miljøbevidste paller

Vores klode er under pres fra utallige leder og kanter, og hver dag udledes uanede mængder af drivhusgasser som resultat af alt fra industri og udvinding af olie til trafik og alle vi mennesker.
Læs mere

Din leverandør af engangspaller

Til trods for at engangspaller kun er tiltænkt engangsbrug, er det langt fra ligegyldigt, hvilken kvalitet engangspaller er i. De skal nemlig ikke alene kunne klare presset nu og her, men de skal også kunne holde under hele transporten.
Læs mere

Vi køber dine brugte pallerammer

Pallerammer er attraktive handelsvarer. Hver dag bruges de i såvel Danmark som resten af verden til at lave paller om til transportkasser.
Læs mere

Europaller – køb gennem os

Er du på jagt efter Europaller? Men har du svært ved at finde et sted, som både har kvalitetspaller og kan levere til din adresse?
Læs mere

Hvor køber man pallerammer?

Vi ønsker, at alle skal have lige mulighed for at få gavn af vores mange forskellige typer pallerammer, og derfor lader vi os ikke begrænse af geografi.
Læs mere

Dine gamle paller er penge værd

Paller er en uundværlig del af vores moderne, internationale distributionskæde. Hver eneste dag bruges de som underlag ved transport hele verden over, og de er derfor til stadighed en særdeles attraktiv handelsvare.
Læs mere