Vi køber dine paller

Palle i Kvalitet A

Paller købes

Dine paller er penge værd

Vi køber gerne brugte paller– både fra små virksomheder med et lille antal paller og fra større virksomheder med store læs.

Det gør vi til dels fordi EUR-paller og engangspaller er attraktive handelsvarer – men også fordi vi ønsker at tage ansvar for miljøet. Derfor genanvender eller reparerer vi så vidt muligt paller, vi køber, hvis vi vurderer, at det kan betale sig. Paller og pallerammer, som er defekte eller er i uanvendelige mål, bliver sendt til opflisning og genbrugt.

Har du paller, der fylder?

Vi hører gerne fra dig, hvis du har et læs paller, du vil af med. Vi indgår med glæde faste afhentningsaftaler og køber gerne hele partier.

Ring, og tag en snak med en af vores konsulenter, så giver vi dig et konkret tilbud baseret på kvalitet og antal.

Vi tilbyder at afhente dine paller

Vi kan naturligvis også afhente paller på jeres adresse, med vores vognmand.

Pallerne tælles så op hos os, og penge vil så blive overført til jeres konto.

Er dine paller ikke på listen?

Hvis dine paller ikke er på listen, så kontakt os og få en pris på netop dine paller.

Brugte paller vi køber

Hvis dine paller stadig er i anvendelig kvalitet, så betaler vi dig for de paller vi modtager eller henter. Prisen fastsættes ud fra antallet af paller og deres individuelle kvalitet, vi deler pallekvalitet op i A, B og C. Du sikrer at du hjælper med at gøre pallers levetid længst og nedsætter behovet for at lave nye paller, hvis du sælger dine paller hurtigst muligt efter brug.

Alle pallevirksomheder køber brugte paller. I PalleKoncept gør vi en ære i at genbruge paller og sørge for at paller repareres og bruges i længst muligt tid. Aflever kun paller til genbrug hvis du er helt sikker på at de ikke vil kunne bruges igen, da disse paller kun vil blive brugt til forbrænding.

Prisen vi giver afhænger af standen pallen er i, vi opdeler en palle i A-B og C kvalitet og sætter købsprisen herefter.