Kvartpaller / Brune Plastpaller

plastpaller - Pallekoncept

1/4 paller: 400×600

Kvartpaller hos Pallekoncept

Kvart pallen er en lille standardpalle i plastik, der kan bruges til mange forskellige formål – blandt andet i transportbranchen og detailsektoren.

Plastpaller er en attraktiv handelsvare og fungerer derfor som returpalle, der ombyttes ved levering – akkurat ligesom EUR- og DS 1/2 paller. Det skåner miljøet for unødvendig plastproduktion, fordi pallen ikke bare bliver smidt i affaldscontaineren efter endt brug.

Hvad kan en kvartpalle bære?

En kvartpalle kan bære op til 1000kg. Der er således en solid plastik palle som kan holde til at bære smalle, men tunge emner.

Hvad vejer en Kvartpalle?

En kvartpalle vejer under 1 kg,  Der er lidt forskel på vægten alt efter hvilken model du kigger på.

Hvad måler en kvartpalle?

En kvartpalle måler 400 X 600, den er på denne måde nemmere at finde plads til, samt kan fragtes som en 1/4 plads af en normal europalle.

3 gode grunde til at sælge dine kvartpaller

Kvartpallen - Let, praktisk og alsidig

Med sin beskedne vægt og praktiske konstruktion byder 1/4 pallen på mange fordele. Til dels er den en god løsning til transport af mindre varepartier. Til dels fylder den ikke meget og er nem at håndtere.

1/4 paller kan transporteres fritstående, men der kan med fordel transporteres 4 1/4 paller på én EUR-palle for at skabe mere stabilitet – især i forbindelse med transport til butikker i detailhandlen. 

Det giver nemlig mulighed for, at butikspersonalet hurtigt kan aflæsse 1/4 pallerne og placere dem direkte på salgsarealerne, hvor de kan fungere som udstillingsplatforme til udsalgs- og spotvarer.

Når 1/4 pallen er tømt for gods, er den nem at stable på grund af de 4 ben, som passer direkte ned i den underliggende palles 4 huller. 

Det giver mere plads på lageret og sikrer stabile pallelæs, som ikke vælter så nemt. Det er især en fordel for de chauffører i transportbranchen, som har ansvaret for afhentning og transport af returpaller.

Vi lægger stor vægt på præcision. Vi leverer til industrierne i Skandinavien og resten af Europa, hvor der ikke er tid til forsinkelse. Derfor bruger vi egne chauffører og specialbyggede lastbiler, når vi importerer paller. Det sikrer, at din produktion ikke bremses af forsinkede pallelæs.

Vi producere naturligvis også nye ¼ paller i træ, der er varmebehandlet, denne palle er billige end en brugt plastpalle, men kan ikke byttes.

Vi køber og henter selv dine 1/4 paller

Vil du sælge dine tomme kvartpaller til genbrug? Så køber vi dine Brune plastpaller, vi kommer selv og henter og tager små som store antal af paller.

Bestilling af 1/4 paller

Hos PalleKoncept bestræber vi os på en hurtig og punktlig levering af 1/4 pallelæs. Præcision er en essentiel del af vores service. Ring til os i dag, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på brugte eller nye 1/4 paller, så sammensætter vi et tilbud, som passer til din virksomheds behov.