Pallerammer

Køb af pallerammer

Ideelle til transport af sarte varer

Salg af nye og brugte pallerammer

Pallerammer laver paller om til transportkasser og er derfor ideelle til transport af sarte varer og gods, der nemt vælter.

Hos PalleKoncept leverer vi både nye og brugte pallerammer, som passer til standardpaller som EUR-paller og DS 1/2 paller.

Vores nye rammer kommer fra udvalgte leverandører i Polen, hvor de fabrikeres under strenge kvalitetsforhold. De nye pallerammer er varmebehandlede og certificerede, så de altid er i topkvalitet

Vil du sælge dine pallerammer? 

Køb pallerammer i Jylland, på Fyn og Sjælland

En palleramme er en særdeles praktisk og fleksibel løsning til transport og opbevaring samt udstilling af varer i detailhandlen.

Dels er rammerne sammenklappelige og fylder derfor mindre, når de ikke er i brug. Eventuelt kan én palleramme bruges til opbevaring af andre sammenklappede rammer. Desuden kan man bygge flere rammer ovenpå hinanden, hvis der opstår behov for mere plads på pallen. Dermed er der mulighed for stabling af varer i lige så stor højde, som loftet tillader.

Pallerammer egner sig først og fremmest til transport og opbevaring. De kan dog også fungere som et nyttigt salgsfremmende redskab i detailsektoren – eksempelvis til udstilling af tilbuds- og spotvarer i supermarkeder.

Bestilling af pallerammer

Ring til os i dag, hvis du har brug for hurtig levering af pallerammer i høj kvalitet. Hos PalleKoncept tager vi ingen chancer, når det handler om vores kunders behov for præcision og punktlighed. Derfor har vi egne chauffører og lastbiler til rådighed, så vi hurtigt og sikkert kan transportere paller og rammer direkte til dig eller din kunde.

Vi hører også gerne fra dig, hvis du vil have et uforpligtende tilbud af en vores dygtige medarbejdere. Hos PalleKoncept specialiserer vi os i import og salg af nye såvel som brugte rammer, og vi kan helt sikkert finde en løsning, der passer til dine behov.

Pallerammer sikrer fastholdelse på pallen, ikke kun i bunden, men også i kanten. På denne måde sikrer man at noget der kan skifte position under kørslen holdes bedre fast. Pallerammer bruges især til at fragte mindre produkter, der er runde eller der ikke står godt fast. I pallerammer kan man putte et underlag, så små ting, ikke falder igennem pallen under. 

Du bestemmer selv pallens højde og kan også overdække pallen. De er også ofte hurtigere at pakke, da der ikke skal stables, men bare fyldes i pallerammer.

Nye pallerammer varmebehandles og imprægneres ikke. Gamle pallerammer fra 2010 og før, kan stadig være imprægneret og findes stadig i 2023, så vær opmærksom på at gamle pallerammer kan være trykimprægneret.

Pallerammer er poplære til højbede, da de er nemme at justere i størrelse og har en vis højde pr. ramme. Med et godt underlag på pallen, kan du nemt lave din palleramme om til et flot bed.

Pallerammer forstærkes af indhold. Det varierer derfor hvad en palleramme kan holde til. Hvis pallerammer skubbes for meget i den ene side, i forhold til de andre, forringes modstandsevnen. Derfor kan ca. 50 kg tryk på en øvre ramme, i den ene side, betyde at rammen bliver ustabil. Forsøg altid at putte lige meget pres på modsatte palleramme, for at forøge hvor meget en palleramme kan modstå i tryk. 

Husk at paller skal kunne stå tæt i en lastbil, derfor kan du opleve problemer, hvis der stikker for meget ud af pallerammer. 

En europalle kan holde til ca. 1000 kg. ligegyldigt hvor mange pallerammer der er på, så vær opmærksom på hvor meget pallen vejer nedad til.