Pallerammer

Pallerammer - Pallekoncept

Ideelle til transport af sarte varer

Salg af nye og brugte pallerammer

Pallerammer laver paller om til transportkasser og er derfor ideelle til transport af sarte varer og gods, der nemt vælter.

Hos PalleKoncept leverer vi både nye og brugte pallerammer, som passer til standardpaller som EUR-paller og DS 1/2 paller.

Vores nye rammer kommer fra udvalgte leverandører i Polen, hvor de fabrikeres under strenge kvalitetsforhold. De nye pallerammer er varmebehandlede og certificerede, så de altid er i topkvalitet

Vil du sælge dine pallerammer? 

Nye og brugte pallerammer

En palleramme er en særdeles praktisk og fleksibel løsning til transport og opbevaring samt udstilling af varer i detailhandlen.

Dels er rammerne sammenklappelige og fylder derfor mindre, når de ikke er i brug. Eventuelt kan én palleramme bruges til opbevaring af andre sammenklappede rammer. Desuden kan man bygge flere rammer ovenpå hinanden, hvis der opstår behov for mere plads på pallen. Dermed er der mulighed for stabling af varer i lige så stor højde, som loftet tillader.

Pallerammer egner sig først og fremmest til transport og opbevaring. De kan dog også fungere som et nyttigt salgsfremmende redskab i detailsektoren – eksempelvis til udstilling af tilbuds- og spotvarer i supermarkeder.

Bestilling af pallerammer

Ring til os i dag, hvis du har brug for hurtig levering af pallerammer i høj kvalitet. Hos PalleKoncept tager vi ingen chancer, når det handler om vores kunders behov for præcision og punktlighed. Derfor har vi egne chauffører og lastbiler til rådighed, så vi hurtigt og sikkert kan transportere paller og rammer direkte til dig eller din kunde.

Vi hører også gerne fra dig, hvis du vil have et uforpligtende tilbud af en vores dygtige medarbejdere. Hos PalleKoncept specialiserer vi os i import og salg af nye såvel som brugte rammer, og vi kan helt sikkert finde en løsning, der passer til dine behov.