Engangspalle leverandør

engangspalle - Pallekoncept
Din leverandør af

Engangspaller i høj kvalitet

Til trods for at engangspaller kun er tiltænkt engangsbrug, er det langt fra ligegyldigt, hvilken kvalitet engangspaller er i. De skal nemlig ikke alene kunne klare presset nu og her, men de skal også kunne holde under hele transporten.

Det er vi i høj grad bevidste om hos PalleKoncept, hvor vi gør en dyd ud af at levere et produkt, som lever op til såvel generelle standarder som dine forventninger. Vi er din leverandør af engangspaller i høj kvalitet

Hvad kan man bruge engangspaller til?

Generelt benyttes paller til transport af forskellige varer og gods. Paller egner sig godt til stabling, men ikke alle paller er ens.

Der findes forskellige palletyper, som hver især har sine fordele. Den klassiske Europalle er den palletype, der overordnet set oftest bruges, men i mange tilfælde er engangspallen et lige så godt – hvis ikke bedre – valg.

Hvad er engangspalller?

Engangspaller er et godt alternativ til Europallen, fordi den, som navnet antyder, fabrikeres med henblik på engangsbrug. Det betyder, at engangspaller med fordel kan bruges til eksport, da de ikke forventes at komme retur og dermed ikke skal indgå i et større regnskab over paller. Står du og skal levere et produkt eller en vare til udlandet, er der altså god grund til at bruge engangspallen til dette formål.

Sådan leverer vi engangspaller

Når dine specialfremstillede engangspaller er ankommet til Danmark, sørger vi naturligvis for at følge din bestilling helt til dørs. Dette gør vi ved at levere engangspaller direkte til den ønskede adresse – du slipper altså for selv at skulle afhente pallerne.

Det gør os til din leverandør af engangspaller, og da vi lægger vægt på et godt og solidt produkt – helt fra ordren planlægges, til den er leveret hjem til dig – kan du vide dig sikker på at få engangspaller i høj kvalitet.

Få dine engangspaller specialfremstillet

Forskellige virksomheder har forskellige behov – og heraf forskellige ønsker til netop deres paller. Disse varierende behov imødekommer vi hos PalleKoncept ved at tilbyde at specialfremstille engangspaller.

Mere specifikt betyder det, at du kan henvende dig til os med nøjagtige mål på de engangspaller, du har brug for. Når vi har modtaget og registreret alle nødvendige detaljer, sender vi disse informationer til vores udvalgte samarbejdspartnere i Polen. Her producerer vi alle vores nye paller, og det er derfor også her, at engangspaller fabrikeres.

På fabrikken modtager de dine ønskede mål, påbegynder produktionen og varmebehandler pallerne, hvis du ønsker dette. Herefter sendes de færdige paller hjem til Danmark, hvor de er klar til at blive taget i brug.

Du kan være sikker på at engangspaller fra os er varmebehandlet.Vi kan desværre ikke garantere at de engangspaller du har modtaget ikke er sundhedsskadelige. 

Engangspaller kan være sprøjtet med farlige kemikaler, til at bekæmpe skadedyr. Derfor kan det være farligt at brænde især engangspaller i brændeovnen, da gassen indeholder dioxin, en gas der er farlig selv i små mængder.

Aflever eller få derfor altid dine engangspaller hentet af et pallefirma. 

Europaller indgår i et miljøregnskab og bliver i højere grad ført opsyn med. Engangspaller hedder ikke engangspaller, fordi at man kun bruger dem en gang, men fordi at der ikke føres det samme opsyn med pallerne og de ikke skal retur. Derfor er de særlig god til at sende med eksport.

Euro paller laves i træ materiale der skal holde så længe som muligt, derfor er de også tykkere, hvor engangspaller laves i tyndere materialer og bruges færre gange, dog gør vi vores bedste for at bruge dem mere end en gang.

Ja, vi specialfremstiller engangspaller til formålet. Det kan være at en palle kun skal bære et enkelt, tungt produkt, der skal forstærkes om midten. Her kan en alm. engangspalle måske ikke bære presset og ville knække, der ville gøre det svært at fragte pallen hele vejen og risikere at skade produktet under fragt.

Med special fremstillet engangspaller, sikrer du dig at pallen er optimeret til dit formål og har meget større chance for at holde hele vejen til slut destinationen.