Engangspalle leverandør

engangspalle - Pallekoncept
Din leverandør af

Engangspaller i høj kvalitet

Til trods for at engangspaller kun er tiltænkt engangsbrug, er det langt fra ligegyldigt, hvilken kvalitet engangspaller er i. De skal nemlig ikke alene kunne klare presset nu og her, men de skal også kunne holde under hele transporten.

Det er vi i høj grad bevidste om hos PalleKoncept, hvor vi gør en dyd ud af at levere et produkt, som lever op til såvel generelle standarder som dine forventninger. Vi er din leverandør af engangspaller i høj kvalitet

Hvad kan man bruge engangspaller til?

Generelt benyttes paller til transport af forskellige varer og gods. Paller egner sig godt til stabling, men ikke alle paller er ens.

Der findes forskellige palletyper, som hver især har sine fordele. Den klassiske Europalle er den palletype, der overordnet set oftest bruges, men i mange tilfælde er engangspallen et lige så godt – hvis ikke bedre – valg.

Hvad er engangspalller?

Engangspaller er et godt alternativ til Europallen, fordi den, som navnet antyder, fabrikeres med henblik på engangsbrug. Det betyder, at engangspaller med fordel kan bruges til eksport, da de ikke forventes at komme retur og dermed ikke skal indgå i et større regnskab over paller. Står du og skal levere et produkt eller en vare til udlandet, er der altså god grund til at bruge engangspallen til dette formål.

Sådan leverer vi engangspaller

Når dine specialfremstillede engangspaller er ankommet til Danmark, sørger vi naturligvis for at følge din bestilling helt til dørs. Dette gør vi ved at levere engangspaller direkte til den ønskede adresse – du slipper altså for selv at skulle afhente pallerne.

Det gør os til din leverandør af engangspaller, og da vi lægger vægt på et godt og solidt produkt – helt fra ordren planlægges, til den er leveret hjem til dig – kan du vide dig sikker på at få engangspaller i høj kvalitet.

Få dine engangspaller specialfremstillet

Forskellige virksomheder har forskellige behov – og heraf forskellige ønsker til netop deres paller. Disse varierende behov imødekommer vi hos PalleKoncept ved at tilbyde at specialfremstille engangspaller.

Mere specifikt betyder det, at du kan henvende dig til os med nøjagtige mål på de engangspaller, du har brug for. Når vi har modtaget og registreret alle nødvendige detaljer, sender vi disse informationer til vores udvalgte samarbejdspartnere i Polen. Her producerer vi alle vores nye paller, og det er derfor også her, at engangspaller fabrikeres.

På fabrikken modtager de dine ønskede mål, påbegynder produktionen og varmebehandler pallerne, hvis du ønsker dette. Herefter sendes de færdige paller hjem til Danmark, hvor de er klar til at blive taget i brug.