Viden om Europaller

palle - Kvalitet B

Køb gennem os

Europaller til adressen

Er du på jagt efter Europaller? Men har du svært ved at finde et sted, som både har kvalitetspaller og kan levere til din adresse? Så har vi hos PalleKoncept den helt rette løsning til dig.

Vi har specialiseret os i at udbyde paller i høj kvalitet til alle typer af kunder. Derfor kan du hos os købe Europaller i præcis den mængde, du har brug for – og få dem leveret helt til døren.

Hvor kommer vores Eur-paller fra?

Når du tilkøber nye EUR-paller hos os, er de producerede hos vores udvalgte samarbejdspartnere i Polen. Når man køber EUR-paller fra en godkendt producent, sikrer du samtidig at produktionerne de løbende gennemgår kvalitets kontroller, hvilket bevirker de er optimale forhold både for vores kunder samt miljøet.

Men det er ikke kun nye EUR du kan købe gennem os. Vi sælger også brugte EUR paller i forskellige kvaliteter. Uanset om du skal bruge nye eller brugte produkter kan du forvente service og kvaliteten er helt i top.

Sidder du inde med paller du ikke længere bruger eller paller i for ringe kvalitet køber vi gerne disse. så kan pallerne for nyt liv et andet sted. Kontakt os gerne for et tilbud på dette.

Mulighed for akutte leveringer

Ekstra store ordre tilgange, ændrede planer, glemte genbestillinger. Der findes mange årsager til man kan havne i en situation hvor behovet for paller kan opstå akut.

Heldigvis er hjælpen nær.

Med akutte palleleveringer har du mulighed for at få dine paller – uden ventetiden. Vi har egne biler til rådighed som ofte er klar med en hurtig levering til jer hvis problemet skulle opstå. Så kan i hurtigt komme videre med arbejdet.

5 fordele ved at købe Europaller hos PalleKoncept

Har du spørgmål omkring paller?

Har du spørgsmål eller ønsker rådgivning på anden vis er vi klar til at hjælpe jer. Kontakt os gerne så finder vi sammen en løsning for jer.