EUR-paller / Europaller

Europaller - Pallekoncept

Velkendt i transport- og detailbranchen

Europaller hos Pallekoncept

Den er 1200 mm lang og 800 mm bred, og med sin størrelse, robuste ramme og store holdbarhed egner den sig til transport og opbevaring af det meste. Du kan genkende europaller på det ovale EUR-mærke eller EPAL mærke på højre klods. Det er din garanti for en standardiseret palle, som er produceret under strenge kvalitetskrav.

Vil du sælge dine Europaller?

Vil du købe Europaller?

Hvad kan en europalle bære?

En europalle kan bære op til 1,5 ton. Den er stærkest omkring hjørnerne, sættes noget meget tungt yderst, midt i af de lange siderne, kan det overbelaste pallen i det område og pallen kan knække før 1,5 ton vægt.

Hvad vejer en europalle?

En europalle vejer mellem 22-25 kg. afhængig af fugtigheden. Du kan sikre dig at pallen er en europalle ved at tjekke EUR eller EPAL mærket på siderne.

Hvad måler en europalle?

En europalle måler 120 x 80 cm. Fragtbiler og lastbilers vogne skræddersyes efter et bestemt antal europaller, da disse er standard målet for paller i hele europa.

3 gode grunde til at sælge dine brugte EUR-Paller

Høj kvalitet EUR-paller hos PalleKoncept

Hos PalleKoncept har du mulighed for at købe nye Europaller produceret på nøje udvalgte fabrikker i Polen. Her fabrikeres de under kvalitetsgodkendte forhold og med hensyn til miljøet. Dermed er du altid garanteret køb af godkendte Europaller, når du bestiller hos os.

Europaller benyttes internationalt – dog primært i Europa, hvor de fungerer som returpaller. Idéen er, at fragtmand og modtager bytter paller ved levering. Når en kunde modtager en palle med varer, får fragtmanden en anden palle med i retur. Dermed er Europallen en miljøvenlig transportløsning, som i høj grad minimerer økonomiske og miljømæssige omkostninger til emballage. En ny Europalle kan bære op til 1,5 ton.

Europaller - Levering til tiden

I transport- og detailsektoren og mange andre brancher er punktlighed et must, og der er ikke plads til forsinkede leveringer. Derfor gør vi en dyd ud af at bruge de bedste partnere eller egne biler for at sikre, at dine købte paller når frem til tiden.

Vi har 25 års erfaring med levering af paller til mange forskellige brancher, og vi ved, hvor vigtig en rettidig levering er. Derfor tager vi ingen chancer og tager selv det fulde ansvar for, at dine paller er fremme, når du skal bruge dem.

Ring til os i dag, hvis du vil have et godt tilbud på køb og levering af EUR paller.

Paller efter dit behov

Vi tilbyder paller i forskellige kvaliteter

Hos PalleKoncept opkøber vi og sælger flere forskellige kvaliteter på vores Europaller. Der er derfor altid en palle der passer præcis til dit behov. På den måde så er du sikker på, at du ikke behøver at betale for meget, for at løse netop din opgave.

A-kvalitet

B-kvalitet

C-kvalitet

A-kvalitet
Pæne og fejlfri paller. Pallerne må ikke være tilsmudset med maling, olie eller andre forurenende ting.

B-kvalitet
Småfejl accepteres så som småfliger på brædder og klodser.

C-kvalitet
Mørke paller med lidt flere fejl end B-paller. Pallerne skal stadig være funktionsduelige.