Vi køber dine brugte pallerammer

Brugte pallerammer købes

Pallerammer er attraktive handelsvarer. Hver dag bruges de i såvel Danmark som resten af verden til at lave paller om til transportkasser. Pallerammer henvender sig til arbejdet i mange brancher – alt fra transport til udstilling i butikker – og derfor er der da også mange, som har interesse i at få fingrene i pallerammer.

Ikke desto mindre kan det være vanskeligt for dig at finde frem til netop dem, som står og mangler pallerammer, når dine brugte pallerammer har tjent deres formål. Og det er hér, vi hos PalleKoncept kommer ind i billedet.

Kan jeg sælge mine brugte pallerammer?

Vi tilbyder at købe dine brugte pallerammer, så du ikke alene tjener penge på dem men også sender dem videre i systemet, så de kan blive brugt på ny.

Vi ønsker at værne om miljøet og sikre en natur, som vi kan være stolte af langt ud i fremtiden. Hvis du også ønsker dette, og kunne tænke dig at tage et skridt i den rigtige retning i kampen om at få dette til at lykkes, kan du vælge at benytte pallerammer fra PalleKoncept – dét er pallerammer med respekt for miljøet.

Vil du købe pallerammer? 

Vi henter pallerammerne hos dig

For at gøre købet af pallerammer så nemt som muligt for dig tilbyder vi at afhente pallerammerne på din adresse. Dette sikrer ikke alene mindst muligt slid og slæb for dig, men det sikrer også at pallerammerne transporteres til vores lager på sikker vis. Du skal med andre ord ikke bekymre dig om pallerammernes vej fra dig til os.

Dine pallerammer vil blive hentet af en af vores chauffører, og da vi har adskillige lastbiler til rådighed, tilbyder vi hurtigt at hente dine palleramme – så du får frigjort plads!

Har du pallerammer, du gerne vil sælge?

Hvis du har interesse i, at vi hos PalleKoncept køber og genbruger dine pallerammer, hører vi gerne fra dig.

På samme måde som vi køber brugte paller, køber vi også brugte pallerammer, og dette er uanset antallet. Hvad enten du ligger inde med et stort eller mindre parti, er du velkommen til at kontakte os, og du er naturligvis også velkommen til at rette henvendelse, hvis du har spørgsmål til salgsprocessen.

Hvad sker der med dine brugte pallerammer?

Når vi køber brugte pallerammer af dig, tager vi dem med til vores lager, hvor de samles med vores andre pallerammer. Her gennemgår de grundige kvalitetstjek, og eventuelle skadet pallerammer sorteres fra, således at deres stand er i top.

Herefter sælger vi dem videre til kunder, som står og mangler pallerammer til forskellige formål. På denne måde kommer dine brugte pallerammer videre ud i verden, og andre mennesker får glæde af dem, når vi køber dem af dig.

3 gode grunde til at sælge dine brugte pallerammer

Du kan aflevere pallerammer på din nærmeste genbrugsstation, men langt bedre er det at sælge dem til en palleforhandler som os og tjene lidt penge på dem, samtidig med at vi garanterer at de bliver forsøgt repareret, hvis de har småskader og sendt tilbage i omløb, så de får så lang levetid som mulig.

En pallerammes pris afhænger af dens stand, hvis pallerammen skal delvist repareres for at kunne sælge videre, kan vi kun tilbyde en lavere pris. Derfor kan det være svært at give en pris. Kontakt os for yderligere information om pris.