Køb af brugte pallerammer

Pallerammer til salg

Vil du købe pallerammer? 

Vi køber dine

Brugte pallerammer

Pallerammer er attraktive handelsvarer. Hver dag bruges de i såvel Danmark som resten af verden til at lave paller om til transportkasser. Pallerammer henvender sig til arbejdet i mange brancher – alt fra transport til udstilling i butikker – og derfor er der da også mange, som har interesse i at få fingrene i pallerammer.

Ikke desto mindre kan det være vanskeligt for dig at finde frem til netop dem, som står og mangler pallerammer, når dine brugte pallerammer har tjent deres formål. Og det er hér, vi hos PalleKoncept kommer ind i billedet.

Kan jeg sælge mine brugte pallerammer?

Vi tilbyder at købe dine brugte pallerammer, så du ikke alene tjener penge på dem men også sender dem videre i systemet, så de kan blive brugt på ny.

Vi ønsker at værne om miljøet og sikre en natur, som vi kan være stolte af langt ud i fremtiden. Hvis du også ønsker dette, og kunne tænke dig at tage et skridt i den rigtige retning i kampen om at få dette til at lykkes, kan du vælge at benytte pallerammer fra PalleKoncept – dét er pallerammer med respekt for miljøet.

Vi henter pallerammerne hos dig

For at gøre købet af pallerammer så nemt som muligt for dig tilbyder vi at afhente pallerammerne på din adresse. Dette sikrer ikke alene mindst muligt slid og slæb for dig, men det sikrer også at pallerammerne transporteres til vores lager på sikker vis. Du skal med andre ord ikke bekymre dig om pallerammernes vej fra dig til os.

Dine pallerammer vil blive hentet af en af vores chauffører, og da vi har adskillige lastbiler til rådighed, tilbyder vi hurtigt at hente dine palleramme – så du får frigjort plads!

Har du pallerammer, du gerne vil sælge?

Hvis du har interesse i, at vi hos PalleKoncept køber og genbruger dine pallerammer, hører vi gerne fra dig.

På samme måde som vi køber brugte paller, køber vi også brugte pallerammer, og dette er uanset antallet. Hvad enten du ligger inde med et stort eller mindre parti, er du velkommen til at kontakte os, og du er naturligvis også velkommen til at rette henvendelse, hvis du har spørgsmål til salgsprocessen.

Hvad sker der med dine brugte pallerammer?

Når vi køber brugte pallerammer af dig, tager vi dem med til vores lager, hvor de samles med vores andre pallerammer. Her gennemgår de grundige kvalitetstjek, og eventuelle skadet pallerammer sorteres fra, således at deres stand er i top.

Herefter sælger vi dem videre til kunder, som står og mangler pallerammer til forskellige formål. På denne måde kommer dine brugte pallerammer videre ud i verden, og andre mennesker får glæde af dem, når vi køber dem af dig.

3 gode grunde til at sælge dine brugte pallerammer

Pallerammer sikrer fastholdelse på pallen, ikke kun i bunden, men også i kanten. På denne måde sikrer man at noget der kan skifte position under kørslen holdes bedre fast. Pallerammer bruges især til at fragte mindre produkter, der er runde eller der ikke står godt fast. I pallerammer kan man putte et underlag, så små ting, ikke falder igennem pallen under. 

Du bestemmer selv pallens højde og kan også overdække pallen. De er også ofte hurtigere at pakke, da der ikke skal stables, men bare fyldes i pallerammer.

Nye pallerammer varmebehandles og imprægneres ikke. Gamle pallerammer fra 2010 og før, kan stadig være imprægneret og findes stadig i 2023, så vær opmærksom på at gamle pallerammer kan være trykimprægneret.

Pallerammer er poplære til højbede, da de er nemme at justere i størrelse og har en vis højde pr. ramme. Med et godt underlag på pallen, kan du nemt lave din palleramme om til et flot bed.

Pallerammer forstærkes af indhold. Det varierer derfor hvad en palleramme kan holde til. Hvis pallerammer skubbes for meget i den ene side, i forhold til de andre, forringes modstandsevnen. Derfor kan ca. 50 kg tryk på en øvre ramme, i den ene side, betyde at rammen bliver ustabil. Forsøg altid at putte lige meget pres på modsatte palleramme, for at forøge hvor meget en palleramme kan modstå i tryk. 

Husk at paller skal kunne stå tæt i en lastbil, derfor kan du opleve problemer, hvis der stikker for meget ud af pallerammer. 

En europalle kan holde til ca. 1000 kg. ligegyldigt hvor mange pallerammer der er på, så vær opmærksom på hvor meget pallen vejer nedad til.