Om PalleKoncept

palleleverandør - Pallekoncept

Introduktion

Din foretrukne palleleverandør

PalleKoncept er et handelsfirma, som beskæftiger sig med køb og salg af paller, pallerammer og specialpaller. Vi ønsker at være din foretrukne palleleverandør og sætter derfor altid kvalitet og pris i første række.

Vi er en europæisk organisation, som består af salgsselskaber i Danmark og Sverige, samt kvalitetsgodkendte producenter i Polen. Vores transportører er nøje udvalgt, så vi kan sikre en præcis levering og et højt serviceniveau til vores kunder.

Erfaring - palleleverandør

Vi har mere end 25 års erfaring fra pallebranchen. Det sikrer, at vores konsulenter kan give dig en korrekt rådgivning hver gang, så du altid ender med en løsning, som passer til din specifikke transportsituation – lige meget om du har brug for paller af høj kvalitet, engangspaller, pallerammer eller andet.

Hos PalleKoncept ved vi af erfaring, at forsinkede pallelæs betyder forsinket produktion. Derfor tillægger vi det stor værdi at få leveret efter aftale, så din virksomhed kan opretholde sin produktion. Vi bruger i nogle tilfælde egne biler – for at sikre tingene kommer i rette tid, og vi påtager os ligeledes det fulde ansvar for, at dine produkter når frem i tide.

Konceptet

PalleKoncept er salg af hele læs nye og brugte paller – herunder EUR-, DS-, engangs- og specialpaller. Vores nye produkter er produceret hos udvalgte kvalitetsgodkendte fabrikker i Polen og Ukraine. Herfra distribuerer vi nye pallelæs til virksomheder i hele Skandinavien. 

Palleleverandør - Værdier

Langvarige relationer for alle parter

Vi har allerede 25 års erfaring som palleleverandør i pallebranchen. Men vi har ikke tænkt os at stoppe der. Derfor tager vi korrekt rådgivning alvorligt, da vi altid tilstræber, at vores kunder får det fulde potentiale ud af vores produkter.

Vi satser på at skabe langvarige relationer, som alle parter får glæde af. Ligeledes er vores konsulenter eksperter i at skræddersy specifikke tilbud, der passer til unikke omstændigheder. En palle er nemlig ikke bare en palle – den skal matche den enkelte kundes behov.

Vi lægger stor vægt på præcision. Vi leverer til industrierne i Skandinavien, hvor der ikke er tid til forsinkelse. Derfor bruger vi egne chauffører og specialbyggede lastbiler, når vi importerer paller. Det sikrer, at din produktion ikke bremses af forsinkede pallelæs.