Stort palleudvalg til salg

Produktudvalg

Paller, pallerammer og emballage

Hos PalleKoncept har vi et stort palleudvalg af paller, pallerammer og emballage, og vi sælger og leverer engangspaller, EUR-paller, engangspaller mm. til ethvert behov.

Vi har kvaliteten i højsædet

I mange brancher stilles der høje krav til leverancesikkerheden – og dermed også kvaliteten af paller. Derfor tilstræber vi til enhver tid at levere paller og pallerammer i højeste kvalitet. Vi leverer nye varmebehandlede EUR-paller, engangspaller og pallerammer, gerne med certifikat, hvis det er et krav fra modtageren af dine pallevarer.

Specialdesignede paller

Vi har 15 års erfaring fra pallebranchen og 35 års erfaring fra transport/speditørbranchen. Det sikrer, at vores konsulenter kan give dig en korrekt rådgivning hver gang, så du altid ender med en løsning, som passer til din specifikke transportsituation – lige meget om du har brug for paller af høj kvalitet, engangspaller, pallerammer eller emballage.

Hos PalleKoncept ved vi af erfaring, at forsinkede pallelæs betyder forsinket produktion. Derfor leverer vi selvfølgelig altid til tiden, så din virksomhed kan opretholde sin produktion. Vi bruger egne chauffører i forbindelse med import og levering af pallelæs, og vi påtager os ligeledes det fulde ansvar for, at dine produkter når frem i tide.

Respekt for miljøet

Hos PalleKoncept vil vi gerne være med til at skåne miljøet, og vi tager ansvar for, at vores materialer genanvendes.

Derfor tilsigter vi så vidt muligt, at vores produkter bliver enten genbrugt eller repareret. Træet i defekte paller bliver neddelt og genanvendt.

Palleudvalg

Palletyper til ethvert behov

Vi fører alle standardstørrelser og har som udgangspunkt paller i følgende mål på lager: 400 mm x 600 mm (kvartpaller), 600 mm x 800 mm (halvpaller), 800 mm x 1200 mm (helpaller) og 1000 mm x 1200 mm (engangspaller).

EUR paller

DS ½ paller

Engangspaller

Pallerammer

Brune Plastpaller