Tape

Har du brug for noget så enkelt som tape til lukning og forsegling af pakker og andet emballage?

Hos PalleKoncept har vi løsninger til næsten alle tænkelige forsendelser, og selvfølgelig finder du også alt i tape og tapedispensere.

Tape til tiden

Tape er et uundværligt redskab, hvis din virksomhed til dagligt sender pakker. Derfor er vi altid lagerførende i tape og dispensere hos PalleKoncept, og vores egne chauffører sørger for, at du modtager dine varer til tiden. Dermed risikerer du aldrig at mangle emballager, når du handler med os.

Vi har mange typer pakketape, både med og uden print, og kan bruges til forsegling af både lette og tunge pakker. Du finder også tapedispensere i vores sortiment, så pakning af dine forsendelser kan klares nemt og hurtigt.

Tape til konkurrencedygtige priser

Vores erfarne mandskab sidder klar ved telefonerne til at tage imod dine bestillinger af tape og tapedispensere. Hos PalleKoncept har vi altid konkurrencedygtige tilbud på paller og andre emballageløsninger, og vores konsulenter kommer gerne med omhyggelig rådgivning omkring valg af produkter.

Ring til os allerede i dag, hvis du vil have et uforpligtende tilbud, eller hvis du har en forespørgsel på emballage, du ikke finder her på siden.

PalleKoncept ApS

PalleKoncept er en danskejet virksomhed, som har specialiseret sig i import og salg af nye og brugte paller til industrierne i Skandinavien og resten af Europa.

Kontakt

PalleKoncept ApS
Køgevej 230
4621 Gadstrup
+45 46 56 02 16
info@pallekoncept.dk

Åbningstider


Lør-Søn - Lukket

Find vej

×

Skriv

Ring

Menu