Engangspaller

Engangspaller - Pallekoncept

Et alsidigt redskab til transport og distribution

Engangspaller til salg

Engangspaller er et alsidigt redskab til transport og distribution. Den egner sig især til vare – og containertransport men kan også bruges til opbevaring og andre formål.

Selvom de store og robuste EUR-paller er tilstrækkelige i forbindelse med det meste transport, er der til tider brug for en lidt billigere palle. Her kommer engangspallen ind i billedet.

Kvalitetsgodkendte forhold

Alle nye paller hos PalleKoncept er fabrikeret under kvalitetsgodkendte forhold på vores udvalgte samarbejdspartnere i Polen. Hos PalleKoncept kan vi fremstille ny specialpaller/engangspaller efter mål, der er varmebehandlet, alt efter ønske

Vi kan ikke komme udenom, at der skal træ til at producere paller – men ikke mere end højst nødvendigt. Derfor bestræber vi os altid på at fabrikere paller med en høj holdbarhed. Desuden reparerer eller genbruger vi så vidt muligt defekte paller for at holde vores produktion på et bæredygtigt niveau.

Kontakt os for et tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på engangspaller. Vi har 25 års erfaring fra pallebranchen, og vores dygtige konsulenter sidder klart til at rådgive dig om korrekt pallevalg.