AKUT levering: Har du brug for paller akut, har vi egne biler til rådighed, så vi altid har mulighed for at levere og afhente samme dag. Kontakt os og hør nærmere.

Engangspaller

Engangspaller er et alsidigt redskab til transport og distribution. Den egner sig især til vare – og containertransport men kan også bruges til opbevaring og andre formål.

Selvom de store og robuste EUR-paller er tilstrækkelige i forbindelse med det meste transport, er der til tider brug for en lidt større palle. Her kommer Engangspallen ind i billedet.

Engangspaller i høj kvalitet

Alle nye engangspaller hos PalleKoncept er fabrikeret under kvalitetsgodkendte forhold på vores egen fabrik i Polen. Hos PalleKoncept kan vi fremstille ny specialpaller/engangspaller efter mål, der er varmebehandlet, alt efter ønske

Vi kan ikke komme udenom, at der skal træ til at producere paller – men ikke mere end højst nødvendigt. Derfor bestræber vi os altid på at fabrikere paller med en høj holdbarhed. Desuden reparerer eller genbruger vi så vidt muligt defekte paller for at holde vores produktion på et bæredygtigt niveau.

Kontakt os for et tilbud på nye eller brugte engangspaller

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på engangspaller. Vi har 15 års erfaring fra pallebranchen, og vores dygtige konsulenter sidder klart til at rådgive dig om korrekt pallevalg.

Levering af engangspaller – til tiden!

Når du køber nye engangspaller hos PalleKoncept, leverer vi gerne direkte fra vores egen fabrik i Polen.

Vi ved, at mange af vores kunder er dybt afhængige af en rettidig levering, og vi tager ingen chancer, når det handler om punktlighed.

Derfor har vi egne chauffører og lastbiler specialdesignet til palletransport til rådighed, så vi kan garantere, at dine pallelæs er fremme, når du skal bruge dem.

PalleKoncept ApS

PalleKoncept er en danskejet virksomhed, som har specialiseret sig i import og salg af nye og brugte paller til industrierne i Skandinavien og resten af Europa.

Kontakt

PalleKoncept ApS
Køgevej 230
4621 Gadstrup
+45 46 56 02 16
info@pallekoncept.dk

PalleKoncept Sweden Filial Getinggränd 2
275 39 Sjöbo
+46 722 26 71 36
ak@pallekoncept.se
Web. : www.pallekoncept.se

Åbningstider


Lør-Søn - Lukket

Find vej

  • sv
×

Skriv

Menu