Strækfilm (hånd og maskine)

I vores sortiment kan du på opdagelse i et stort udvalg af strækfilm. Vi er lagerførende i både hånd- og maskinstrækfilm, og vi har størrelser og kvaliteter til alle behov.

Strækfilm – til beskyttelse af dine forsendelser

Strækfilm er et uundværligt redskab for alle virksomheder, der lever af at sende varer til deres kunder. Derfor har vi altid strækfilmsruller til både manuel og maskinel indpakning på lager. Du finder for eksempel håndruller til manuel sikring af mindre forsendelser af paller og kasser samt maskinruller til stabilisering af større partier.

Kontakt os for råd og vejledning

Strækfilm er ikke bare strækfilm. Forskellige behov og formål stiller forskellige krav til strækevne og styrke. Derfor er det vigtigt, at du vælger de rigtige ruller, inden du bestiller.

Hvis du er i tvivl om hvilken udgave, der egner sig bedst til dine behov, er du altid velkommen til at ringe og tage en snak med en vores dygtige konsulenter. Hos PalleKoncept har vi over 35 års erfaring fra transport- og speditørbranchen samt 15 års erfaring med paller og emballage, og vi kommer gerne med råd og vejledning.

Vi hører også gerne fra dig, hvis du blot ønsker et uforpligtende tilbud på strækfilm.

PalleKoncept ApS

PalleKoncept er en danskejet virksomhed, som har specialiseret sig i import og salg af nye og brugte paller til industrierne i Skandinavien og resten af Europa.

Kontakt

PalleKoncept ApS
Køgevej 230
4621 Gadstrup
+45 46 56 02 16
info@pallekoncept.dk

Åbningstider


Lør-Søn - Lukket

Find vej

×

Skriv

Ring

Menu