Køb & Salg

Køb og Salg af paller

Så let er det at få et tilbud!

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer (på alle hverdage) med et gratis og uforpligtende tilbud. Har du brug for mere information, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 46 56 02 16

15 års erfaring i pallebranchen

Korrekt rådgivning og levering til tiden

Vi har tusindvis af paller på lager, i alle de populære mål og størrelser. Vi kan derfor hurtigt levere hvilket som helst antal du har behov for, med egen lastbil.

Prisen på paller, afhænger i høj grad af pallens tilstand. Vi deler pallers stand op i A, B og C, alt efter slid og stand. Hvor A er en helt ny eller ny udseende palle og C er en palle der har set en del slid. 

Alle paller i skalaen er 100% intakte til fragt, de skal altså ikke være i en stand hvor de kan gå fra hinanden. C skal altså kunne fungere lige så godt som en A kvalitets palle.

Vi leverer og henter paller i hele Danmark og i dele af Sverige.

Du kan derfor bestille afhentning trygt hos os og så klarer vi resten og sørger for at der afregnes når du sælger paller. 

Vi afhenter dine paller efter aftale og kører pallerne til vores pallefabrik. Her vurderer vi standen af hver palle og udregner den samlede pris, herefter overfører vi til din virksomheds konto. Vi har mange faste kunder, der har en fast konto hos os og løbende får afhentet paller.