AKUT levering: Har du brug for paller akut, har vi egne biler til rådighed, så vi altid har mulighed for at levere og afhente samme dag. Kontakt os og hør nærmere.

Salg af nye og brugte pallerammer

Pallerammer laver paller om til transportkasser og er derfor ideelle til transport af sarte varer og gods, der nemt vælter.

Hos PalleKoncept leverer vi både nye og brugte pallerammer, som passer til standardpaller som EUR-paller og DS 1/2 paller.

Nye og brugte pallerammer med mange brugsmuligheder

En palleramme er en særdeles praktisk og fleksibel løsning til transport og opbevaring samt udstilling af varer i detailhandlen.

Dels er pallerammer sammenklappelige og fylder derfor mindre, når de ikke er i brug. Eventuelt kan én palleramme bruges til opbevaring af andre sammenklappede pallerammer. Desuden kan man bygge flere rammer ovenpå hinanden, hvis der opstår behov for mere plads på pallen. Dermed er der mulighed for stabling af varer i lige så stor højde, som loftet tillader.

Pallerammer egner sig først og fremmest til transport og opbevaring. De kan dog også fungere som et nyttigt salgsfremmende redskab i detailsektoren – eksempelvis til udstilling af tilbuds- og spotvarer i supermarkeder.

Pallerammer hos PalleKoncept

Vores nye pallerammer kommer fra egen fabrik i Polen, hvor de fabrikeres under strenge kvalitetsforhold. Nye pallerammerne er varmebehandlede og certificerede.

Bestilling af pallerammer

Ring til os i dag, hvis du har brug for hurtig levering af pallerammer i høj kvalitet. Hos PalleKoncept tager vi ingen chancer, når det handler om vores kunders behov for præcision og punktlighed. Derfor har vi egne chauffører og lastbiler til rådighed, så vi hurtigt og sikkert kan transportere paller og pallerammer direkte til dig eller din kunde.

Vi hører også gerne fra dig, hvis du vil have et uforpligtende tilbud af en vores dygtige medarbejdere. Hos PalleKoncept specialiserer vi os i import og salg af nye såvel som brugte pallerammer, og vi kan helt sikkert finde en løsning, der passer til dine behov.

PalleKoncept ApS

PalleKoncept er en danskejet virksomhed, som har specialiseret sig i import og salg af nye og brugte paller til industrierne i Skandinavien og resten af Europa.

Kontakt

PalleKoncept ApS
Køgevej 230
4621 Gadstrup
+45 46 56 02 16
info@pallekoncept.dk

PalleKoncept Sweden Filial Getinggränd 2
275 39 Sjöbo
+46 722 26 71 36
ak@pallekoncept.se
Web. : www.pallekoncept.se

Åbningstider


Lør-Søn - Lukket

Find vej

  • sv
×

Skriv

Menu