AKUT levering: Har du brug for paller akut, har vi egne biler til rådighed, så vi altid har mulighed for at levere og afhente samme dag. Kontakt os og hør nærmere.

Køb Europaller hos Pallekoncept

Europallen – eller helpallen – er velkendt i transport- og detailbranchen.

Den er 1200 mm lang og 800 mm bred, og med sin størrelse, robuste ramme og store holdbarhed egner den sig til transport og opbevaring af det meste. Du kan genkende den på det ovale EUR-mærke eller EPAL mærke på højre klods. Det er din garanti for en standardiseret palle, som er produceret under strenge kvalitetskrav.

Europaller benyttes internationalt – dog primært i Europa, hvor de fungerer som returpaller. Idéen er, at fragtmand og modtager bytter paller ved levering. Når en kunde modtager en palle med varer, får fragtmanden en anden palle med i retur. Dermed er Europallen en miljøvenlig transportløsning, som i høj grad minimerer økonomiske og miljømæssige omkostninger til emballage. En ny Europalle kan bære op til 1,5 ton.

Køb Europaller i høj kvalitet hos PalleKoncept

Hos PalleKoncept har du mulighed for at købe nye Europaller produceret på vores egen fabrik i Polen. Her fabrikeres de under kvalitetsgodkendte forhold og med hensyn til miljøet. Dermed er du altid garanteret køb af godkendte Europaller, når du bestiller hos os.

Levering til tiden

I transport- og detailsektoren og mange andre brancher er punktlighed et must, og der er ikke plads til forsinkede leveringer. Derfor gør vi brug af egne chauffører og specialdesignede lastbiler med plads til 780 retvendte Europaller, når vi importerer. Det sikrer, at dine købte paller når frem til tiden.

Vi har 35 års erfaring fra transportsektoren og 15 års erfaring med levering af paller til mange forskellige brancher, og vi ved, hvor vigtig en rettidig levering er. Derfor tager vi ingen chancer og tager selv det fulde ansvar for, at dine paller er fremme, når du skal bruge dem.

Ring til os i dag, hvis du vil have et godt tilbud på køb og levering af EUR paller.

PalleKoncept ApS

PalleKoncept er en danskejet virksomhed, som har specialiseret sig i import og salg af nye og brugte paller til industrierne i Skandinavien og resten af Europa.

Kontakt

PalleKoncept ApS
Køgevej 230
4621 Gadstrup
+45 46 56 02 16
info@pallekoncept.dk

PalleKoncept Sweden Filial Getinggränd 2
275 39 Sjöbo
+46 722 26 71 36
ak@pallekoncept.se
Web. : www.pallekoncept.se

Åbningstider


Lør-Søn - Lukket

Find vej

  • sv
×

Skriv

Ring

Menu