AKUT levering: Har du brug for paller akut, har vi egne biler til rådighed, så vi altid har mulighed for at levere og afhente samme dag. Kontakt os og hør nærmere.

Dine gamle paller er guld værd

Paller er en uundværlig del af vores moderne, internationale distributionskæde. Hver eneste dag bruges de som underlag ved transport hele verden over, og de er derfor til stadighed en særdeles attraktiv handelsvare. Pallerne fremstilles af træ, og for at belaste miljøet mindst muligt er der et stort marked for både køb og salg af brugte paller.

Ligger du inde med et parti brugte paller, er der ingen grund til at skrotte dem – Hos PalleKoncept på Sjælland har vi nemlig specialiseret os i køb af paller. Vi opkøber små og store læs i varierende kvalitet, alt har interesse, så kontakt os i dag på telefon 46 56 02 16 for at få et tilbud på dine paller.

Genbrug af paller

De fleste moderne paller fremstilles i træ, som er varmebehandlet, og altså ikke trykimprægneret eller på anden måde behandlet med giftige stoffer. Det betyder, at pallerne kan genbruges uden frygt for at sprede sygdomme og skadedyr på tværs af landegrænser. Paller i ordentlig stand kan genbruges igen og igen, men defekte paller tjener også en vigtig funktion, idet de kan opflises og genanvendes.

Dine paller er derfor aldrig i for dårlig stand til, at man kan få noget ud af dem. Hos PalleKoncept reparerer vi, hvis vi vurderer, at det kan betale sig, og ellers genanvender vi træet.
Dine brugte paller er altså penge værd, lige meget hvilken stand de er i, dog varierer prisen for brugte paller alt efter om de er defekte eller klar til genbrug.

Sådan foregår køb af paller hos PalleKoncept

Hos PalleKoncept er vi interesserede i alt fra én enkelt palle til et helt lager fyldt. Er du interesseret i at komme af med dine paller, enten pga. pladsmangel, fordi du ikke længere bruger dem, eller fordi de er defekte, skal du blot tage kontakt til os, og så vil vi tage os af resten. Vi beregner prisen på dine brugte paller på baggrund af kvalitet og antal og tilbyder gerne en afhentningsaftale, hvis du ikke har tid eller mulighed for at fragte pallerne til vores adresse, Køgevej 230, 4621 Gadstrup.

Udover køb af paller tager vi os også af salg af paller til hele Europa og emballering af varer, så de kan fragtes sikkert fra A til B.

Tre fordele ved at sælge dine paller:

  • Du tjener penge på paller, du ellers bare ville have skrottet.
  • Du slipper for besværet med at komme af med pallerne – vi afhenter dem hos dig.
  • Du skåner miljøet ved at minimere fældningen af nye træer.

Vil du høre mere om muligheden for at sælge dine brugte paller, er du velkommen til at kontakte PalleKoncept på telefon +45 46 56 02 16 eller ved at sende en mail til info@pallekoncept.dk.

PalleKoncept ApS

PalleKoncept er en danskejet virksomhed, som har specialiseret sig i import og salg af nye og brugte paller til industrierne i Skandinavien og resten af Europa.

Kontakt

PalleKoncept ApS
Køgevej 230
4621 Gadstrup
+45 46 56 02 16
info@pallekoncept.dk

PalleKoncept Sweden Filial Getinggränd 2
275 39 Sjöbo
+46 722 26 71 36
ak@pallekoncept.se
Web. : www.pallekoncept.se

Åbningstider


Lør-Søn - Lukket

Find vej

  • sv
×

Skriv

Menu