AKUT levering: Har du brug for paller akut, har vi egne biler til rådighed, så vi altid har mulighed for at levere og afhente samme dag. Kontakt os og hør nærmere.

1/4 paller: 400×600

1/4 pallen er en lille standardpalle i plastik, der kan bruges til mange forskellige formål – blandt andet i transportbranchen og detailsektoren.

1/4 pallen er en attraktiv handelsvare og fungerer derfor som returpalle, der ombyttes ved levering – akkurat ligesom EUR- og DS 1/2 paller. Det skåner miljøet for unødvendig plastproduktion, fordi pallen ikke bare bliver smidt i affaldscontaineren efter endt brug.

Let, praktisk og alsidig

Med sin beskedne vægt og praktiske konstruktion byder 1/4 pallen på mange fordele. Til dels er den en god løsning til transport af mindre varepartier. Til dels fylder den ikke meget og er nem at håndtere.

1/4 paller kan transporteres fritstående, men der kan med fordel transporteres 4 1/4 paller på én EUR-palle for at skabe mere stabilitet – især i forbindelse med transport til butikker i detailhandlen. Det giver nemlig mulighed for, at butikspersonalet hurtigt kan aflæsse 1/4 pallerne og placere dem direkte på salgsarealerne, hvor de kan fungere som udstillingsplatforme til udsalgs- og spotvarer.

Når 1/4 pallen er tømt for gods, er den nem at stable på grund af de 4 ben, som passer direkte ned i den underliggende palles 4 huller. Det giver mere plads på lageret og sikrer stabile pallelæs, som ikke vælter så nemt. Det er især en fordel for de chauffører i transportbranchen, som har ansvaret for afhentning og transport af returpaller.

Vi producere naturligvis også nye ¼ paller i træ, der er varmebehandlet, denne palle er billige end en brugt plastpalle, men ikke bytbar.

Bestilling af 1/4 paller

Hos PalleKoncept bestræber vi os på en hurtig og punktlig levering af 1/4 pallelæs. Præcision er en essentiel del af vores service. Ring til os i dag, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på brugte eller nye 1/4 paller, så sammensætter vi et tilbud, som passer til din virksomheds behov.

PalleKoncept ApS

PalleKoncept er en danskejet virksomhed, som har specialiseret sig i import og salg af nye og brugte paller til industrierne i Skandinavien og resten af Europa.

Kontakt

PalleKoncept ApS
Køgevej 230
4621 Gadstrup
+45 46 56 02 16
info@pallekoncept.dk

PalleKoncept Sweden Filial Getinggränd 2
275 39 Sjöbo
+46 722 26 71 36
ak@pallekoncept.se
Web. : www.pallekoncept.se

Åbningstider


Lør-Søn - Lukket

Find vej

  • sv
×

Skriv

Menu